Intim massasje oslo massasje bislett

intim massasje oslo massasje bislett

For deg som vil slappe av og redusere stress. De ulike massasjeoljene stimulerer og skaper en avslappende effekt på både muskler og ledd. Tradisjonell thai massasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst år. Massasje stimulerer muskulaturen, bindevevet og øker blodsirkulasjonen. Dermed kan plager og ubehag lindres, og bidrar til dyp avspenning og økt velvære. Rygg massaje er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller for deg som bare vil ha en god massasje av ryggen.

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling. Forside Om oss Behandlinger Prisliste Kontakt. En verden av velvære Hold deg avslappet og frisk ved hjelp av berøringens kraft. Gi deg selv den beste gaven - en times massasje Bestill time i dag!

Schultzgate 25, Oslo Denne avdelingen kan kontaktes per telefon: Hagegate 36C, Oslo Denne avdelingen kan kontaktes per telefon 32 Besøk oss på facebook.

Hode, nakke og skulder massasje Hode, nakke og skulder massasje passer perfekt for de som trenger å løse opp stiv muskulatur. Thai olje aromaterapi massasje Vi tilbyr massasje med ulike oljeprodukter. Thai tradisjonell massasje Tradisjonell thai massasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst år.

Rygg massasje Rygg massaje er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller for deg som bare vil ha en god massasje av ryggen.

Behandling                                               Pris 30 minutter                                           Pris 60 minutter           Hode, nakke og skulder massasje ,- Thai olje aromaterapi massasje ,- Thai tradisjonell massasje ,- ,- Rygg massasje ,-. Drøm deg bort fra hverdagen Ta vare på deg selv!

Velvære Din velvære er vårt ansvar! Fornøyde kunder Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling. Den kan også utføres med stokk for å stimulere reflekspunkter på føttene. Det er mange grunner til å ta thaimassasje. Noen gjør dette på grunn av medisinske årsaker som f. Andre benytter seg av thaimassasje for å oppleve velvære gjennom fysisk, energisk og åndelig healing. Hvis du ønsker et sted der du kan slappe helt av og nyte en behagelig velvære er thaimassasje absolutt å anbefale.

Ta vare på deg selv! Unn deg selv en velgjørende, avslappende stund hos oss. Prøv en av våre behandlinger. Din velvære er vårt ansvar! Vi tilbyr en rekke behandlinger som spenner fra medisinske behandlinger til hudpleie. Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling. Forside Om oss Våre behandlinger Kontakt. Unn deg litt tid til deg selv. Aromaterapi Aromaterapi, eller "en behandling med dufter", er en behandling av hele kroppen med velduftende oljer fra sitron, rose, lavendel og peppermynte.

Fotmassasje Hensikten med Thai fotmassasje er å stimulere indre organer. Thaimassasje Det er mange grunner til å ta thaimassasje. Ønsker du å bestille time?

Sex massasje oslo escort ålesund

I vår moderne verden blir det stadig viktigere å skru ned tempoet, eller koble helt ut for en liten stund. Ved å slappe helt av lader du batteriene, og du vil igjen bli klar til å ta fatt på de utfordringene hverdagen kan by på.

Her kan du komme enten du trenger å lade batteriene og ønsker avkobling fra hverdagsmas, eller du behøver massasje for at kroppen skal yte maksimalt. Vi tilbyr flere ulike typer massasje. Vi er medlem av thaimf - forening for thaimassører i Norge, som kvalitetssikrer våre tjenester. Ta vare på deg selv! Unn deg selv en velgjørende, avslappende stund hos oss.

Prøv en av våre behandlinger. Behandlingene er satt sammen for å virke velgjørende og pleiende innen skjønnhet og helse, og kan skreddersys etter behov. Vi bistår også med råd og tips.

Din velvære er vårt ansvar! Vi tilbyr en rekke behandlinger som spenner fra medisinske behandlinger til hudpleie. Hode, nakke og skulder massasje passer perfekt for de som trenger å løse opp stiv muskulatur. Utføres på thailandske vis, og rettes mot et spesielt område.

Vi tilbyr massasje med ulike oljeprodukter. For deg som vil slappe av og redusere stress. De ulike massasjeoljene stimulerer og skaper en avslappende effekt på både muskler og ledd. Tradisjonell thai massasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst år. Massasje stimulerer muskulaturen, bindevevet og øker blodsirkulasjonen. Dermed kan plager og ubehag lindres, og bidrar til dyp avspenning og økt velvære. Rygg massaje er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller for deg som bare vil ha en god massasje av ryggen.

Eteriske oljer anvendes for å skape dyp velvære og fysisk, mental og emosjonell balanse. Med aromaterapi vil du raskt føle deg som i syvende himmel.

Når aromatiske planteoljer anvendes ved aromatisk massasje, virker de både fysisk og psykisk og lindrer blant annet stressrelaterte symptomer og lidelser.

Hensikten med Thai fotmassasje er å stimulere indre organer. Den er utviklet fra andre orientalske massasjeteknikker og har elementer av Shiatsu, Fotsoneterapi, Kinesisk massasje og yoga.

Det er opprinnelig en massasje som involverer strekking og massasje for å fjerne energiske linjer. Hensikten med vår fotmassasje er først og fremst og: Den kan også utføres med stokk for å stimulere reflekspunkter på føttene. Det er mange grunner til å ta thaimassasje. Noen gjør dette på grunn av medisinske årsaker som f. Andre benytter seg av thaimassasje for å oppleve velvære gjennom fysisk, energisk og åndelig healing.

Hvis du ønsker et sted der du kan slappe helt av og nyte en behagelig velvære er thaimassasje absolutt å anbefale. Ta vare på deg selv! Unn deg selv en velgjørende, avslappende stund hos oss. Prøv en av våre behandlinger. Din velvære er vårt ansvar! Vi tilbyr en rekke behandlinger som spenner fra medisinske behandlinger til hudpleie.


intim massasje oslo massasje bislett

Ved å slappe helt av lader du batteriene, og du vil igjen bli klar til å ta fatt på de utfordringene hverdagen kan by på. Her kan du komme enten du trenger å lade batteriene og ønsker avkobling fra hverdagsmas, eller du behøver massasje for at kroppen skal yte maksimalt. Vi tilbyr flere ulike typer massasje. Vi er medlem av thaimf - forening for thaimassører i Norge, som kvalitetssikrer våre tjenester.

Ta vare på deg selv! Unn deg selv en velgjørende, avslappende stund hos oss. Prøv en av våre behandlinger. Behandlingene er satt sammen for å virke velgjørende og pleiende innen skjønnhet og helse, og kan skreddersys etter behov. Vi bistår også med råd og tips. Din velvære er vårt ansvar! Vi tilbyr en rekke behandlinger som spenner fra medisinske behandlinger til hudpleie. Hode, nakke og skulder massasje passer perfekt for de som trenger å løse opp stiv muskulatur.

Utføres på thailandske vis, og rettes mot et spesielt område. Vi tilbyr massasje med ulike oljeprodukter. For deg som vil slappe av og redusere stress. De ulike massasjeoljene stimulerer og skaper en avslappende effekt på både muskler og ledd. Tradisjonell thai massasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst år. Massasje stimulerer muskulaturen, bindevevet og øker blodsirkulasjonen. Dermed kan plager og ubehag lindres, og bidrar til dyp avspenning og økt velvære.

Rygg massaje er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller for deg som bare vil ha en god massasje av ryggen. Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling.

Hensikten med Thai fotmassasje er å stimulere indre organer. Den er utviklet fra andre orientalske massasjeteknikker og har elementer av Shiatsu, Fotsoneterapi, Kinesisk massasje og yoga.

Det er opprinnelig en massasje som involverer strekking og massasje for å fjerne energiske linjer. Hensikten med vår fotmassasje er først og fremst og: Den kan også utføres med stokk for å stimulere reflekspunkter på føttene.

Det er mange grunner til å ta thaimassasje. Noen gjør dette på grunn av medisinske årsaker som f. Andre benytter seg av thaimassasje for å oppleve velvære gjennom fysisk, energisk og åndelig healing.

Hvis du ønsker et sted der du kan slappe helt av og nyte en behagelig velvære er thaimassasje absolutt å anbefale. Ta vare på deg selv! Unn deg selv en velgjørende, avslappende stund hos oss. Prøv en av våre behandlinger. Din velvære er vårt ansvar! Vi tilbyr en rekke behandlinger som spenner fra medisinske behandlinger til hudpleie. Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling.

Forside Om oss Våre behandlinger Kontakt. Unn deg litt tid til deg selv.Vi tilbyr massasje med ulike oljeprodukter. For deg som vil slappe av og redusere stress. De ulike massasjeoljene stimulerer og skaper en avslappende effekt på både muskler og ledd. Tradisjonell thai massasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst år.

Massasje stimulerer muskulaturen, bindevevet og øker blodsirkulasjonen. Dermed kan plager og ubehag lindres, og bidrar til dyp avspenning og økt velvære.

Rygg massaje er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller for deg som bare vil ha en god massasje av ryggen. Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling. Forside Om oss Behandlinger Prisliste Kontakt. En verden av velvære Hold deg avslappet og frisk ved hjelp av berøringens kraft.

Gi deg selv den beste gaven - en times massasje Bestill time i dag! Schultzgate 25, Oslo Denne avdelingen kan kontaktes per telefon: Hagegate 36C, Oslo Denne avdelingen kan kontaktes per telefon 32 Besøk oss på facebook.

Hode, nakke og skulder massasje Hode, nakke og skulder massasje passer perfekt for de som trenger å løse opp stiv muskulatur.

Thai olje aromaterapi massasje Vi tilbyr massasje med ulike oljeprodukter. Thai tradisjonell massasje Tradisjonell thai massasje har blitt praktisert i sin nåværende form i minst år.

Rygg massasje Rygg massaje er en dyp og effektiv behandling for deg med spenninger og smerter eller for deg som bare vil ha en god massasje av ryggen. Behandling                                               Pris 30 minutter                                           Pris 60 minutter           Hode, nakke og skulder massasje ,- Thai olje aromaterapi massasje ,- Thai tradisjonell massasje ,- ,- Rygg massasje ,-.

Drøm deg bort fra hverdagen Ta vare på deg selv! Velvære Din velvære er vårt ansvar! Noen gjør dette på grunn av medisinske årsaker som f. Andre benytter seg av thaimassasje for å oppleve velvære gjennom fysisk, energisk og åndelig healing.

Hvis du ønsker et sted der du kan slappe helt av og nyte en behagelig velvære er thaimassasje absolutt å anbefale. Ta vare på deg selv! Unn deg selv en velgjørende, avslappende stund hos oss. Prøv en av våre behandlinger. Din velvære er vårt ansvar! Vi tilbyr en rekke behandlinger som spenner fra medisinske behandlinger til hudpleie.

Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av behandling. Forside Om oss Våre behandlinger Kontakt.

Unn deg litt tid til deg selv. Aromaterapi Aromaterapi, eller "en behandling med dufter", er en behandling av hele kroppen med velduftende oljer fra sitron, rose, lavendel og peppermynte. Fotmassasje Hensikten med Thai fotmassasje er å stimulere indre organer. Thaimassasje Det er mange grunner til å ta thaimassasje. Ønsker du å bestille time? Fyll ut kontaktskjemaet under, så vil vi kontakte deg iløpet av kort tid! Besøk oss på facebook.

Callgirl bergen gresk sex